Официален анонс на „балканското“ DLC на Euro Truck Simulator 2

7
4315

Когато SCS Software публикуваха последния кратък тийзър към Euro Truck Simulator 2, ние вече знаехме къде са се запътили за следващия си рейс големите камиони – към нашата страна!

Пътищата на България (е, някаква част от тях) ще може да се обходят и вече официално със следващия експанжън за играта – Road to the Black Sea. Това стана ясно с официалния анонс на допълнението, който се състоя в края на миналата седмица. И виждайки входа на Велико Търново, няма как да не ви стане приятно, че хората от SCS ще уважат и родината ни. Става дума за пакет със съдържание, който ще ви покаже Румъния, България и европейската част на Турция. За съжаление, подобно и на тийзъра, дата на излизане на в официалния анонс на Road to the Black Sea, не получаваме.

„Накъде водят тези нови пътища? Това е въпрос, над който много от вас спекулирха през последните няколко месеца и днес сме развълнувани да анонсираме нашият следващ експанжън – Road to the Black Sea. Щастливи сме да потвърдим, че това ново допълнение ще ви поднесе Румъния, България и европейската част на Турция (Тракия)“, написаха тези дни SCS в страницата на играта в Steam. „От малките селца в провинцията до шумния Истанбул, тези три страни са богати на история, уникална архитектура и забележителности, като замъка на Дракула в Румъния. Всички тях ще може да видите по пътя си към Черно море“. SCS не слагат конкретна дата на Road to the Black Sea, споделяйки единствено, че то ще бъде достъпно към края на тази година.

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
7 Коментари
0 Отговори на коментарите
7 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
7 Автори на коментарите
ндддБобиNikolaiЕмилиянdarthvader Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
пипи
пипи

Дали ще са с дупки и без табели, като истинските?

Оня с Коня
Оня с Коня

Колко е приятно да видиш на игра незабравимата гледка с придружаващо усещане на неспокойствие-ченге след кръгово,зад стена,в храсти и т.н. Ще чакам с нетърпение да излезе

darthvader
darthvader

А „работнички“ по околовръстното дали ще има?

Емилиян
Емилиян

Дано всичко е реално и с нетърпение ще го очаквам

Nikolai
Nikolai

А защо няма дъпки по пътищата, и къде е Бойко Борисов да открива нови пътища?

Боби
Боби

Видя се и пътя Варна Бургас. Там където е преди несебър от към Бургас.

нддд
нддд

Бойко и Цвъко трябва да са там.