Microsoft продължава да обогатява каталога на гейм абонаментната си услуга Game Pass с нови заглавия, докато в същото време премахва някои от сега предлаганите там игри. Това стана ясно тази седмица след анонс от страна на компанията.

В Game Pass ще бъдат добавени две големи игри: самолетния симулатор и истински хит сред феновете на жанра Ace Combat 7: Skies Unknown на Bandai Namco и The Surge 2 на Focus Home Interactive. Заедно с тях, дебют в Game Pass ще направи и детективския трилър на Parabole Kona. The Surge 2 ще е достъпен също така и за Xbox Game Pass for PC по-късно този месец, уточнява компанията.

Ace Combat 7: Skies Unknown излезе през 2019 и впечатли, както вярната армия от почитатели на сериите, така и тези, които за пръв път щурвал в ръцете си. Играта излезе за конзоли, PC и виртуална реалност.

„Обобщено, Ace Combat 7: Skies Unknown е удивителна игра и задължително попълнение за всеки Ace Combat фен, както и страхотна игра за геймъри, които обичат лудешките, заредени с адреналин и изпълнени с вълнуващи моменти набези в къси дози“, заключават от Softpedia в ревюто си за играта.

Що се отнася до Kona, играта се отличава с прост, но интелигентен дизайн, който ще е особено привлекателен за мислещите геймъри, които харесват добре написани криминални истории.

По отношение на игрите, които Microsoft премахват от Game Pass този месец, то това ще са Borderlands: The Handsome Collection, The Golf Club 2 и LEGO Worlds за конзолната част от абонатите на услугата и Battle Chef Brigade, Kingsway и Orwell: Keeping an Eye on You за PC. Както и едните и другите вече няма да имат достъп до Operencia: The Stolen Sun, Cities: Skylines и Vampyr

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари