В началото на този месец ви съобщихме, че испанският актьор Антонио Бандерас, познат ни от ленти, като „Десперадо“, „От здрач до зори“ и други е най-новото попълнение към филма по Uncharted.

Работата по филма се превърна сама по себе си в нещо епично и заслужаващо свой собствен филм. Възникнал като идея преди десетина година, проектът смени имената на няколко режисьора, кой от кой по-известен, като всеки от тях се задържаше средно в публичното пространство за по три-четири месеца. Иначе, вече имаме името на вероятно окончателния режисьор – Рубен Флайшър (Zombieland,Venom), както и на главните действащи лица: Том Холанд, който ще изиграе ролята на Нейтън Дрейк, Марк Уолбърг – Съли, Антонио Бандерас – вероятно главния злодей, както и на сценариста – Джо Карнахан (Smokin’ Aces, The Grey, Narc). Цялата тази бъркотия около режисьорския стол принуди продуцентите му да изместят премиерата на филма от края на тази година за март 2021. Но и това няма да е датата на излизане на заглавието. Това става ясно от материал, публикуван на страниците на IGN.

Оказва се, че работата по филма прекъсва за шест седмици, заради опасения за здравето на актьорския състав на продукцията, предава медията.

Развлекателната индустрия беше, подобно на всеки друг отрасъл, сериозно ударена от пандемията. Студия, като CD Projekt RED, Bungie и други избраха да променят начина си на работа към дистанционен режим, големи събития, като GDC се състояха единствено онлайн и то в ограничен формат. Е3 така и няма да се случи. Във филмовия сектор се отменят премиерите на филма, забавят се продукции и никой не знае кога, какво и дали въобще ще се реализира.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари