fbpx
1.9 C
София

Петминутен геймплей от новата фантастична приключенска игра Tacoma

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Вторият проект на независимото гейм-студио The Fullbright Company, научно-фантастичното приключение Tacoma, стана една от малкото инди-игри, повили се на кориците на популярното американско списание Game Informer. В началото на тази седмица студиото представи петминутен фрагмент от играта.

Събитията в Tacoma протичат през 2088 година на едноименната междинна космическа станция, намираща се на 320 000 километра от Земята. В недалечно бъдеще тя ще бъде посещавана от туристи, които заминават на лунен курорт. Първият работен ден става за Ами Фериър (Amy Ferrier) е твърде необикновен – тя открива, че станцията е изцяло празна, а в помещенията бродят единствено холограмите на специалистите. Нейната задача е да разкрие тайната на опустялата станция и да намери отговорите на многочислени въпроси. Единствената следа е бордовият компютър ODIN, но той също си има своите тайни. Предстои изследването на разнообразни локации, внимателно изучаване намерените предмети и записи, с цел възстановяване на събитията, преди появата на Ами.

Историята е интересна, но това е предварителната алфа-версия на играта и графиката е по-добре да не коментираме.

Tacoma трябва да излезе през 2016 година с версии за персонални компютри (Windows, Mac OS и Linux) и  Xbox One. По-късно се очаква да има и версия за PlayStation 4.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини