Повече за All Star Karate

0
11

All Star Karate е новото предизвикателство във версия за конзолата Wii. Играта ще пристигне с динамичен геймплей, оригинална анимационна графика и разнообразни режими.

All Star Karate е типична бойна игра, в която основното е разучаването из основи на хватки и движения, които да повалят вашите опоненти бързо и завинаги. Проектът е посветен на бойното изкуство карате. Именно поради тази причина в създаването на играта са взели специално участие каратисти с черни колани.

All Star Karate е разделена условно на няколко етапа. В първия вие сте подложени на изтощителни тренировки и на напрежението от обучението на стриктния сенсей. Той ще даде всичко от себе си да ви направи истински каратист, за да се изправите срещу вашите общи врагове – отбор от нинджи. Преди да се изправите срещу тях обаче, вие ще трябва да минете по стълбицата на обучението, която представлява получаването на седем колана. Тази сюжетна линия ще се развива в режима за самостоятелна кампания. С него обаче не се изчерпва всичко, което може да ви предложи All Star Karate. Сред останалите режими са режимът за кариера, където ще участвате в състезания и ще трупате точки. Основната ви задача тук е да съберете определен брой точки, който да ви предложи билет за най-известния шампионат по карате. Предлагат ви се е кооперативен режим, както и възможност да играете един срещу с друг с приятел.

All Star Karate е подходяща за всякакви възрасти, защото идва с достъпен и интуитивен интерфейс. Управлението в играта се поема от лесните за разучаване контроли на Wii Remote и Nunchuk.

All Star Karate ще се разпространява на териториите на Европа и Северна Америка. Нейни официални издатели ще са THQ. Те вече съобщиха пред пресата и аудиторията кога да очакваме играта на пазара. All Star Karate ще дебютира през пролетта на 2010 година. Засега можете да видите един от трейлърите към играта тук.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари