18.6 C
София

Подкараха Counter Strike 1.6 на устройство с Android

Най-четени

Класическата PC игра Counter Strike 1.6 беше преработена за мобилната операционна система Android с помощта на елегантния енджин Unity 3D, предаде Eurogamer.

В момента налице са две различни версии, които могат да бъдат изтеглени безплатно от геймърите. Линкове за вариантите на Counter Strike Portable могат да бъдат открити във форума на XDA. Първата версия е наречена 5o и е предназначена за потребители, които притежават по-стари телефони със скромни изчислителни възможности. Версия 6p е предназначена за устройства с Android 2.3 и по висока номерация на операционната система.

Налице са задължителните за тази игра възможности за мултиплеър. Могат да се добавят и нови карти.

По-долу можете да видите и демонстрационно видео на Counter Strike 1.6, вървящ под телефон с Android.

Counter Strike 1.6 е най-популярният официален вариант на култовото военно заглавие, което противопоставя отряди на терористи и специални военни части. Версия 1.6 излезе на 15 септември 2003 година. След това обновленията започнаха да се доставят директно през Steam и нямаха собствени номера.

На 12 август 2011 година стана ясно, че игралните компании Valve Software и Hidden Path Entertainment работят върху нова игра по мотиви от франчайза Counter Strike.

Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

HUAWEI MatePad 11 – таблет без конкуренция в своя клас

Таблетите са един от любимите ни продукти за тестване, но отдавна подобно устройство не бе стигало до редакцията ни. Пазарът на този вид технологии...

Подобни новини