Подобният на Quake шутър Wrath: Aeon of Ruin отложен за 2021 г.

0
156

Вдъхновеният от Quake ретро шутър Wrath: Aeon of Ruin предлага много обещаващ геймплей, който комбинира забързан екшън, кървави схватки и преплитане на естетически елементи от старата школа игри в този жанр с такива на съвременно заглавие. Играта дебютира в програмата за ранен достъп на Steam миналата година и първоначалния график обеща, че завършената ѝ версия ще излезе това лято.

Впоследствие обаче стана ясно след предупреждение в страницата на Steam, че разработчиците “искат играта да бъде в перфектно състояние” преди да я пуснат на пазара, което означава, че чакането ще се удължи. Ето, че вчера 3D Realms официално потвърди отлагането на играта за 25 февруари, 2021 г.

Макар и за някои тази новина да бъде поредното разочарование, то поне вече втората актуализация с ново съдържание е вече част от Wrath. Добавките включват ново оръжие, враг и допълнително ниво, което представя територия, която някога е била дом на вече несъществуваща религиозна секта, където изобилстват пропасти, мрачни коридори и много лава.

Освен това, 3D Realms представи и подробен план, който показва развитието на разработката до завършения вид на играта. “Голяма изненада” ще бъде разкрита през август / септември, след което пристига третия ъпдейт със съдържание на 22 декември и най-накрая идва ред и на завършената версия на Wrath, която ще предложи на играчите 15 нива, 9 оръжия, 10 артефакта, 15 врагове и босове, както и други неща.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари