Полиция щурмува дома на световния шампион по Fortnite по време на стрийм

6
3006

Със сигурност познавате момчето на снимката. Това е Kyle “Bugha” Giersdorf, който спечели Световната купа по Fortnite и прибра 3 милиона долара. Домът му е бил щурмуван от полицията докато той играе играта на стрийм.

Денят е неделя. Той играе на Fortnite Arena Trios. Изведнъж става от компютъра. Малко след това се чува как казва на баща си, че полицията е дошла в дома му. Когато се връща на компютъра, той обяснява какво е станало.

„Да, бях щурмуван. Пич, те дойдоха с оръжията. Наистина дойдоха. Интернет е откачен.“

Той успява да се справи със ситуацията бързо, тъй като един от полицаите е от неговия квартал и го разпознава. Извадил е късмет.  В началото не става ясно кой е подал сигнал, за да се случи това.

Полицията в Пенсилвания разказва пред ESPN, че някой се е обадил и се е представил за Giersdorf. Твърдял, че е убил баща си и е вързал майка си. Органите на реда обграждат къщата и започват да викат. Тогава бащата на момчето се показва на вратата. Всичко трае около 30 минути. Смята се, че обаждането е получено от Европа.

За щастие не се е стигнало до инцидент и никой не е пострадал. В миналото е имало подобни случаи, част от които са завършвали с фатален изход.

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
2 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Agentpat™
Agentpat™

Долна измет са това завистниците!

assa
assa

То да ставаше за първи път…

AxOx
AxOx

Друг е въпроса, защо полицията не е почукала на вратата за да проверят… какво е това да атакуваш с оръжие, защото е дошло анонимно обаждане?!
Явно в САЩ са напълно изкукали на тема: първо среляй, после питай.

Тралала
Тралала

Дааа те ще имат информация, че в домът има застрелян човек и има заложник, и те ще чукат на вратата 😀

AxOx
AxOx

Ако обаждането не е дошло от хора в самата къща или от съсед, който е около мястото на събитето, ще чукат и още как. Първо се проверява информацията.
Почти сигурно, телефонното обаждане е можело да се проследи и да се види, че не е било около къщата…. ама защо да си дават труда да проверяват.
ПП – за полицията няма такова нещо като скрити тел. номера… та се е виждало от какъв тел.номер са се обадили, а оттам и къде се е намирал човека който се е обадил.

stormofblood
stormofblood

То по тъпото е че обаждането идва от европа и тия щурмуват…