Половин милион геймъри вече се включиха в бетата на Secret World

0
51

Повече от 500 хиляди геймъри вече са се регистрирали за участие в затворената бета версия на мрежовата игра The Secret World. Данните са по информация на разработчика на заглавието Funcom, който е цитиран от Eurogamer.

Регистрациите за бета версията на играта бяха пуснати в самия край на месец август тази година. Тронд Арне Аас, който е изпълнителен директор на Funcom, е заявил, че е много горд и въодушевен от постижението и от интереса на толкова много хора.

„Интересът на геймърите към The Secret World и размерът на общността от хора около играта надвишава всички наши очаквания и това, което наблюдавахме при Age of Conan, когато достигна същия етап от развитието си. Очакваме ангажираните от The Secret World геймъри да продължат да се увеличават с още по-бързи темпове през следващите месеци, тъй като наближава пускането на отворената бета версия.”, е добавил шефът на Funcom.

The Secret World е игра от тип MMORPG и се подготвя още от 2002 година. Заглавието претърпя много перипетии преди да стигне до сегашното си положение. Разработката му беше прекъсвана за известно време, а през 2009 година Funcom съкрати 20% от персонала си. Това доведе до допълнителни забавяния.

Действието в играта се развива през модерните времена, но съчетава в себе си части от древната митология, градски легенди и древни цивилизации. Жанрът на играта се определя като тъмно фентъзи, в което ще има вампири, демони и зомбита.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари