10.3 C
София

Помогнете на Червената шапчица да си отмъсти в Woolfe – The Red Hood Diaries

Най-четени

Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.


С наближаването на премиерата си и след излизането си в края на миналия месец в Steam Early Access, Woolfe – The Red Hood Diaries, привлича все повече симпатии.

Симпатичният 2.5D платформър е една леко прменена версия на приказката за Червената шапчица. Преди четири години бащата на Червената шапчица, Джозеф, водещ инженер в Woolfe Industries умира в работен инцидент при неизяснени обстоятелства. Днес Червената шапчица е вече достатъчно голяма, за да разкрие истината, впускайки се в едно кърваво приключение. Тя тръгва към големия град, който е разтърсван от серия от мрачни похищения. Б.Б. Уулф, изпълнителен директор на Woolfe Industries, управлява мястото с желязна ръка и армията си от главорези. Червената шапчица се впуска в кървава вендета, за да разбере, че злодеят крие много по-страшни тайни, отколкото си е мислила тя.

Отличаваща се с изключително красива визия, вдъхновена от работата на холандския художник Антон Пийк, играта излиза на страниците на Kickstarter преди две години, набирайки бързо така нужните й средства, за да продължи пътуването си към пълна реализация. Разработчик на играта, която се очаква да излезе като финална версия през първата четвърт на тази година, е GRIN Gamestudio.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини