Колко трудно е да намериш изгубена електроника в едно от най-натоварените летища във Франкфурт, Германия? Изглежда не чак толкова трудно, поне според Хуан, изгубил своята Nintendo Switch конзола, и според социалната платформа Reddit.

Хуан (той не пожела да споделя фамилното си име) е изгарял от нетърпение да опита Switch играта Floor Kids, която е изтеглил по време на пътуването си към Мадрид. За нещастие обаче на летището, по време на пътуването на автобуса към самолета му, конзолата се е изхлузила от сака и е паднала между седалките. След неуспешно търсене на устройството в самолета Хуан е попитал стюардесите дали автобусът още е наоколо, но в този момент той вече бил заминал. Следва дълъг полет, осеян със съмнения какво се случва с любимата конзола (и естествено, записаната игра Zelda). Но след приземяването на Хуан му хрумнала налудничавата идея да публикува проблема си в Reddit, която според слуховете помагала за такива неща. В подраздела /r/NintendoSwitch той е публикувал „Загубих моята Switch в Международното летище на Франкфурт. Ако сте шофьорът на автобуса, ще съм ви много благодарен и ще ви подаря шоколад…“. Първият отговор включвал препратка към друга страница, където потребителят Itchybun съобщава „Намерих загубен Switch, някаква идея как да се свържа със собственика?“.

Намерилият конзолата коментира, че е търсел някаква социална функция за свързване между две устройства, както и помощта на самата Nintendo, но нищо не помогнало. Затова публикувал обява в Reddit и след час се свързал и с Хуан. И след дълъг въпросник кои са последните игри, играни на платформата, и кои са познатите Wi-Fi имена в нея, се е установило, че е същата Nintendo Switch. Хуан ще се срещне с Itchybun след нова година, за да си вземе своето устройство.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
Anonymousлари Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
лари
лари

голем празз

Anonymous
Anonymous

голям, малък, имало и честни хора все още, не е като тука при нас….