През ноември 2004 бе отворено новото независимо студио Junction Point от Уорън Спектор и бившият разработчик на Valve Арт Мин. На следващата година бе обявено, че новият екип работи заедно с Valve върху разработката на епизод на Half-Life 2, който цели да „запълни една от дупките в света на играта“ с конкретна част от историята. Проектът обаче беше спрян и студиото затвори врати през 2013-та година. За щастие обаче сега изтекоха изображения и скици на предполагаемия облик на играта.

Изглежда Junction Point е работело върху снежна интерпретация на града Равенхолм. Студиото е работело върху уникални малки пъзели, история и епични битки. Junction Point обаче предупреждава да не се бърка проекта със също спряната игра на Arkane: Return to Ravenholm

Valvetime, порталът, пуснал снимките, коментира върху историята: „Играчът би трябвало да пътува с гондола и да се блъсне в склад. Той се събужда в стая с двамата уникални герои Дънкан и Скутър. На разположение са гара и различни постройки. Група бунтовници и войници от Комбината се бият по улиците. Дънкан и Скутър са нови герои. Дънкан използва модел на обикновен гражданин, но за Скутър нищо не се знае. Някои модели използват JPS като префикс в имената си, което очевидно е работа на студиото. Заедно с това някои обекти имат характеристики като магнетизация, които са свързани с магнитното оръжие“. Самото оръжие би трябвало да е коренно различно според коментар на Спектор, но все пак ще е свързано със стария си образ.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари