Появи се потенциален теч на нова Playstation 5 ексклузивна игра от Guerrilla Games

0
1368

Макар и вече публикацията да е изтрита от официалния Twitter профил на Guerrilla Jobs, вече започнаха да се разпространяват различни хипотези, че холандското студио работи над следващото си ексклузивно заглавие, което ще се възползва изцяло от новата архитектура на Playstation 5. Всичко започна с кратка обява, в която разработчика заяви, че търси “старши AI програмист, който може да направи огромна разлика в дизайна и изпълнението на системите, които оживяват нашите NPC-та.” 

[Screenshot] Guerrilla Games tweeted out a job post with the #PS5 hashtag before deleting and re-tweeting anew, suggesting again that Horizon 2 will be a next-gen only game from PS5

Дотук нищо забележително в обявата, но някои от по-наблюдателните потребители обърнаха повече внимание на използваните хаштагове, където присъстваше #ps5 и #sony, редом с линк към страницата на вакантната позиция. 

Въпреки, че вече публикацията не може да бъде открита в мрежата на Twitter, поредица от екранни изображения се появиха, показвайки обявата, което неизбежно води до опасения, че Guerrilla може би наистина работи на пълни обороти по следващото си заглавие. До голяма степен е логично новия проект да е изцяло предвиден за предстоящата конзола на Sony, тъй като тя се очаква да излезе в края на годината и както стана ясно до момента, под капака си съдържа изключително голяма мощ

Големият въпрос е дали студиото работи по нова глава за своя шедьовър Horizon Hero Dawn или предстои да станем свидетели на изцяло ново заглавие? Както винаги, времето ще си каже последната дума.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари