Появи се първия трейлър към филма по Ni No Kuni

0
93

В началото на тази година научихме, че светът на Ni no Kuni се разширява с пълнометражен филм, в който ще може да се срещнете отново с любими за вас герои. Очаква се филмът да излезе по-късно тази година в Япония, а за дистрибуцията му на Запад все още няма уточнена дата. Тази седмица, създателите на филма показаха и прекрасен първи трейлър на заглавието.

Ако художествения стил ви е познат, не се бъркате, той носи отличителния знак на Studio Ghibli, емблематичното японско студио, поднесло ни класики, като Spirited Away, Ponyo on the Cliff и много други. За разлика от първата игра от света на Nu No Cuni за PS3, Ghibli не участва официално в работата по игрите, но този отличителен отпечатък идва от четката на Йошиуки Момозе, дългогодишния главен аниматор в Ghibli, който е режисьор на филма.

Подобно и на други игри от поредицата, сюжетът се заключава до група деца, пренесли се от истинския във въображаем свят и техните приключения в опит да се върнат в действителността.

„Ni No Kuni – друг свят, напълно различен от нашия, макар и паралелен с него. След инцидент с участието на техния приятел от детството Котона, гимназистът Юуу и най-добрият му приятел Хару, ще пътуват между двата свята. И понеже и в двата свята едновременно, Котона е в опасност, всичко ще бъде решено от изборите, които правят тримата приятели и Ни Но Куни“, гласи част от анонса на лентата.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари