Създаването на успешни филми по видеоигри се оказва нещо изключително трудно – лентите по игри, излезли от Холивуд и харесали се на геймърите се броят на пръстите на едната ръка… на стругар. Един от предстоящите проекти тук, които имат амбицията да променят статуквото е филмовата версия на Uncharted. Но реализацията на филма не спира да се отдалечава, като тази седмица беше съобщено официално, че излизането му се отлага за пореден път. Този път за 2022.

Когато говорим за работата по филма става дума за епична сага. За пръв път чухме за този проект през вече далечната 2011. След това през 2015 се появи информацията как филма ще излезе след година, което обаче не се случи. Филмът трябваше да излезе по екраните в края на миналата година, но след две поредни забавяния – последното заради пандемичната ситуация – стана ясно, че това няма да се случи. А сега имаме ново забавяне.

Междувременно, драма имаше и по отношение на екипа, който ще работи по филма. Трудно е да се изброят всички режисьори, чиито имена се свързваха с проекта: от режисьора на „Дивергенти“ Нийл Бъргър и този на „Шефове гадняри“, Сет Гордън, Дан Тахтънбърг, Травис Найт („Бъмбълби“), Дейвид Ръсел до Рубен Флайшър (Venom, Zombieland), който засега остава сигурен. Що се отнася до актьорския състав, то тук вече имаме някаква сигурност. Във филма по Uncharted ще видим Том Холанд в ролята на младия Нейтън Дрейк и Марк Уолбътг – в ролята на Съли. Спряга се името на Антонио Бандерас за ролята на злодея.

1 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари