Анонсирана през май тази година, The Division Heartland привлече вниманието на всички почитатели на игрите на Ubisoft от света на Том Кланси, най-вече заради това, че е безплатна (припомняме, че това не е единствената безплатна игра, която Ubisoft представиха тази година след TomClancy’s XDefiant и Ghost Recon Frontline) , а и ще могат да преживеят още едно приключение във вселената на The Division. Още при анонса на играта обаче студиото така и не даде конкретна дата на излизане, но се предполагаше, че това ще се случи до края на тази година или в началото на другата. Но тези, които искат да играят, ще трябва да си почакат.

IGN цитира наскоро публикувания тримесечен отчет на Ubisoft, от който става ясно, че преработената версия на Prince of Persia, Rocksmith+ и The Division Heartland ще излязат през фискалната 2022-2023/ Тоест – между април следващата година и март 2023. По този начин, Heartland се явява поредната игра на френското студио, която бива забавена в последните две години след Rainbow Six Extraction, Immortals: Fenyx Rising, and Watch Dogs: Legion и Riders Republic. И подобно на всички тях, причина за забавянето на Heartland не бива спомената. Студиото изпраща една нелека година, в която освен забавянията на няколко заглавия, висши служители на Ubisoft бяха обвинени в некоректно поведение на работното място и някои от тях си взеха сбогом с компанията. От друга страна Assassin’s Creed Valhalla се представя много добре, като през 2021 стана ясно и бъдещето на поредицата за асасина.

Става дума за Assassin’s Creed Infinity, която освен това, че изглежда ще дойде под формата на „жива услуга“, тя и ще промени начина, по който бяха представяни игрите от сериите досега чрез поставянето на един огромен свят. По време на изнесения през тази седмица отчет на Ubisoft стана ясно и нещо важно относно играта – тя няма да е безплатна. Играта е в едно доста ранно развитие на разработка, като според слухове, тя ще излезе не по-рано от 2025.

„Assassin’s Creed няма да е безплатна за игра и в нея ще присъстват много наративни елементи. Това ще бъде една много иновативна игра, като ще предложи това, което играещите могат да получат във всяка игра от поредицата. Всички онези елементи, които обичат ще бъдат включени от самото начало. Infinity ще е огромна игра, но с много от елементите, които присъстват вече в игрите, които сме издавали досега“, обяснява в доклада изпълнителният директор на Ubisoft Ив Гийемо. Междувременно се разбира, че работата по продължението на Beyond Good and Evil върви по план. Анонсирана преди четири години, играта все още няма дата на излизане, но да се надяваме, че някой ден ще видим и такава.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари