Продадени са над 100 милиона копия от GTA

0
47

Никой не се е съмнявал в това, че Grand Theft Auto е една от най-успешните серии в историята. Но издателите от своя страна никога не пропускат възможността да се похвалят с успехите на своите отрочета. Ръководителят на Take-Two Щраус Зелник изпъна мускулния си корсет и гордо заяви, че досега в световен мащаб серията GTA e продала над 114 милиона копия.

Отличник е Grand Theft Auto 4, чиито продажби са надхвърлили показателите на Grand Theft Auto: San Andreas, е достигнала 22 милиона копия. Впрочем, вече се появиха слухове и предположения, че през следващата година Rockstar Games ще пуснат GTA 5, която навярно ще подобри достиженията на предшествениците си.

Ръководителят на Take-Two разказа за успехите и на другите проекти. Например, уестърнът Red Dead Redemption е успялa да продаде 12,2 милиона копия, а игрите от серията Civilization са достигнали 11 милиона. Шампионската отметка от 9 милиона копия е била достигната от серията BioShock, първите две части на Max Payne са били продадени в тираж от 7,5 милиона копия.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари