Публикувана обява за работа подсказва, че Sony вече работи по нов God of War

1
353

Кратос се подготвя за поредното си приключение заедно с Атрей.

God of War предизвика бурните овации на критика, спечели отличия и страхотни пари. Но Sony Santa Monica нямат никакво желание да лежат на лаврите си и да приемат поздравления само. Студиото е започнало работа по следващата глава от играта. Това се разбира от публикувана обява, с която студиото търси художник със стаж в изработването на концепции за видеоигри. Откритието е направено от OnlySP.

„Santa Monica Studio търси опитен старши концептуален художник, който да помогне с разработката на жанрово дефиниращи визуални творби единствено за PlayStation. Елате и ни помогнете да изготвим богат набор от герои и създания, останали от историята, митологията, подкрепени от силни исторически подробности и влияния“, гласи обявата.

Това, че студиото е стартирало предварителна работа по нов God of War. Както и Sony, така и директорът на играта Кори Барлог неведнъж декларираха своята отдаденост на света на играта, като самият Барлог заяви през май как би искал да направи поне още пет игри от света на Кратос. Къде ще ни отведе следващото приключение от God of War, предстои да разберем. Дано не чакаме дълго.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
goffy
goffy

yes…дано да е по скоро…god of war е една супер поредица,а новата игра просто беше феноменална даде голям скок на поредицата…