Пускат пакет със Saints Row: The Third и всички експанжъни на 9 ноември

0
39

Игралната компания THQ съобщи, че пълният пакет на Saints Row: The Third излиза на 9 ноември в Европа. Той ще включва освен самата игра и всички допълнителни разширения, които са излизали до момента, съобщи Eurogamer.

В комплекта ще присъстват експанжъните Genkibowl VII, Gangstas In Space и The Trouble With Clones. Към тях вървят безплатно и всички възможни бонусни предмети, които са били създавани някога за играта. Те са повече от 30 на брой.

THQ мотивират пускането на тази версия с желанието си да задоволят исканията на геймърите.

Оригиналната версия на Saints Row: The Third излезе през ноември миналата година. Това е приключенски екшън, действията на който се развиват в отворен свят. Създатели на играта са хората от игралното студио Volition. Налице има възможности за единична и мрежова игра. Перспективата е от трето лице.

Действието в Saints Row: The Third се развива малко след събитията във втората част. След сливането си с Ultor Corporation уличната банда 3rd Street Saints се е превърнала в медийна империя. Тя е позната навсякъде по света и има собствена марка енергийни напитки, рекламни играчки и договор за заснемане на филм. Нещата се объркват след опит за обир на банка, когато касиерите се оказват въоръжени с пушки от най-висок клас. След неуспешен опит да избяга бандата попада в затвора. Там започва и същинското приключение.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари