В началото на тази година Zenimax анонсираха следващото голямо допълнение към Elder Scrolls Online с името Greymoor. С цел да привлече по-голямо внимание към него, студиото обяви, че първата глава от Greymoor, която се явява пролог към експанжъна ще е напълно безплатна за всички, които притежават копие на играта.

Greymoor представлява част от мащабната идея с името Dark Heart of Skyrim, серия от пакети с ново съдържание, герои, карти, предизвикателства и приключения, които ще бележат 2020. Greymoor се явява първата част от Dark Heart of Skyrim, амбициозен проект, който цели разширяването на огромната вселена на ESO.

 

Тези от вас, които притежават копие от ESO, може да отидат в Crown магазина и да свалят безплатно Prologue Quest: The Coven Conspiracy, както се нарича тази въвеждаща в Greymoor и в Dark Heart of Skyrim част.

След свалянето на Prologue Quest: The Coven Conspiracy ще ви се наложи да отидете до Fighter’s Guild in Daggerfall, Davon’s Watch или Vulkhel Guard (в зависимост от съюза, от който сте част) и да говорите с Лирис Тайтънборн, за да приемете първата от двата куеста, озаглавен The Coven Conspiracy.

И една много добра новина. Даже и да не притежавате копие от играта, вие може да се докоснете до света на Elder Scrolls Online и безплатното допълнение, тъй като Zenimax организират безплатен период за игра на ESO, който започва утре. Той ще продължи чак до 13-ти април (за потребителите на Steam до шести) и е достъпен за PC/macOS, PlayStation 4 и Xbox One (изисква се Xbox Live регистрация). Освен че получавате достъп до четири от оригиналните класове, до 23 огромни и уникални зони и епичната история в ESO, може да вземете участие в специалното юбилейно събитие, което ще ви поднесе награди и изненади. Ако сте участвали и преди в някое от сходните безплатни предложения за игра, то прогресът ви се пази. Това, което е нужно да направите е да посетите сайта на предложението и да изберете ползваната от вас платформа за игра. А ако ви хареса това, което сте видели от ESO по време на Free Play събитието, то може да се възползвате от големи намаления на различните издания на играта, част от априлската акция, която организира Zenimax. И разбира се, ако изберете да закупите играта, прогреса, осъществен от вас по време на безплатния период за игра, ще се пренесе в закупената от вас игра. Заедно с това, студиото предоставя големи отстъпки в пакети с корони, игровата валута в ESO. Играта ще бъде намалена за закупуване (стандартното издание и Elsweyr Chapter) от 31.03 до 15.04.2020.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари