The Elder Scrolls VI е твърде далеч от премиерата си, за да го обсъждаме, но The Elder Scrolls Online си е тук, а света му продължава да се разраства.

Вчера Zenimax публикува информация за своите планове за 2020. Става дума за мащабен проект с името Dark Heart of Skyrim, приключение, което ще продължи през цялата година и ще включва издаването на експанжъни и специални DLC-та към тях. Първата глава от тях се казва The Elder Scrolls Online: Greymoor, който излиза на 18.05 за macOS и PC и на 02.06 за конзоли.

Преди Greymoor ще се появи две изцяло нови тъмници с Harrowstorm, а след Greymoor, през третата четвърт на годината се очаква още един пакет с тъмници, за да бъде даден край на Dark Heart of Skyrim с все още неразкрита изцяло нова зона, която ще се появи в края на 2020.

Greymoor ще предложи две огромни тъмници, в които трябва да разрешите мистерията около буря от свръхестествен характер. Последствията от събитията, които ще се разиграят в Harrowstorm, ще ви въведат плавно в действието и историята в Greymoor. DLC пакетът ще излезе още следващия месец.

„Свръхестествени събития се случват в Западен Скайрим и едни ужасни зверове, предвождани от могъщ лорд вампир, поглъщат душите в стремеж да изпълнят мистериозните си планове. В The Elder Scrolls Online: Greymoor, най-новата глава в ESO, вие ще трябва да защитите обсадените норди и разкриете злото зад този чудовищен щурм“, гласи анонса на експанжъна.

 

Самият той ще ви предложи изцяло новата зона Западен Скайрим, готически исторически куест, който се вписва в цялостната история на Dark Heart of Skyrim, изцяло новата система с името Antiquities. Заедно с тях идва напълно новото изпитание Kyne’s Aegis, нови събития в света: Harrowstorms, нови тъмници, самостоятелни куестове, врагове и герои.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари