Първите 100 хода от Civilization 6

0
23

Civilization 6 трябва да излезе на 21-ви октомври и въпреки, че тази игра непрекъснато се променя, по всичко личи, че промените в шестата версия ще бъдат най-радикални.

 

PC Gamer публикува нова информация, с която запознава геймърите с основните нововъведения и показва 16 минутен геймплей на играта, демонстриращ първите 100 хода в Civilization 6.

В новата Цивилизация градът не е едно цяло а е разделен на райони, в които могат да се строят специални здания – за производство, култура и т.н. Ако сградите са построени на правилното място и образуват специфични райони – промишлени, културни и други, то това носи много точки.

Този начин за организация на градовете премахва ограничението портовете да се строят само в градове, разположени на брега на река, море или океан. Сега портове могат да се строят в градските крайбрежни райони, а самият град да е доста отдалечен от водата.

Съществени промени има и при работниците. Сега те могат да извършва само до три действия, но за сметка на това – мигновено, без да се чака няколко хода. След това изчезват.

В клипа добре се вижда, че изкуственият интелект в новата Цивилизация е наистина интелект. Варварите например са поумнели и сега създават много проблеми и срещу тях трябва да се използва военна политика.

 

Клипът и фразите от дървото на технологичното развитие са озвучени от известния актьор Шон Бийн.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари