По време на последното издание на Xbox Game Showcase, Microsoft и Obsidian Entertainment ни запознаха отблизо с новия експанжън за The Outer Worlds – Peril on Gorgon.

Допълнението към играта ще ви отведе към мистериозен астероид, като носи със себе си нова история, оръжия, брони и съдържание. Peril on Gorgon е част от две допълнения, които ще затворят света на The Outer Worlds, който Obsidian представи миналата година. Peril on Gorgon излиза официално за PS4, Xbox One и PC на девети септември, както и като част от експанжън пропуск, включващ двете DLC-та.

„И така, за какво става въпрос в The Outer Worlds: Peril on Gorgon? Мястото на действие е астероида Горгон, който е бил опитната площадка за най-амбициозния експеримент в Халцион: разработката и синтезиса на Адрена-Тайм, лекарство, създадено да подобри продуктивността на работниците в цялата колония. И макар лекарството в началото да е успешно, дълготрайната му употреба води до смущаващи странични резултати, сред които повишена екстроверсия и креативна идеация, по-просто казано: извънредна агресия и шизофренно поведение. Звучи ли ви това прекрасно?“, пише Майки Даулинг от Obsidian на страниците на блога на Xbox.

„В крайна сметка, след продължителен цикъл на разработка и няколко провалени теста, любимата корпорация на Халцион, шиб****** „Спейсърс чойс“, закрива проекта и изоставената лаборатория се превръща в дом на мародери и на бандата контрактори Съблайт. Ето тук идате вие! По-точно, идвате, стига да сте завършили критично важния си път в базовата игра чрез Монарк. Ако сте, ние ви препоръчваме да започнете нова игра, предполагаемо с различен облик на героя, от този, с който последно сте играли. Но освен това, ви трябва и последен файл със записан прогрес, към който да се върнете, за да се сдобиете с всички онези ъпгрейднати ****** на DLC-то“.

Пет години, след като е прекратен проект, богатата Мини Амброуз се свързва с вас с надеждата да разберете повече за нейната майка и бивш ръководител на лабораторията, доктор Оливия Амброуз. Тогава именно и почва приключението ви сред опасните каньони и изоставени корпоративни сгради в търсене на доктор Амброуз и нейните огорчени и изоставени колеги, за да разкриете една мистерия, която е оформила живот на Халцион.

Втората част на експанжъна, Murder on Eridanos, ще се появи обаче чак следващата година. Ако сте потребител на Xbox Game Pass, ще може да се сдобиете с всяко от допълненията със специална отстъпка от 10. А както базовата игра, така и двете допълнения ще бъдат оптимизирани за следващото поколение на майкрософтската конзола Xbox Series X, допълва Даулинг.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари