Ако имате State of Decay 2, но не сте я пускали от известно време, ще трябва да бъдете … търпеливи. Undead Labs пусна първия си пач за зомби заглавието и това е огромна 20GB кръпка. С други думи, това е толкова голям пач, колкото инсталацията на Xbox One.

И въпреки размера, не получавате повече съдържание.

Актуализацията до версия 1.2 оправя редица бъгове, включително геймплей проблеми, мултиплейъра, интерфейса и околната среда. Мислете за това като гигантски, по-късно от обичайния day-one, пач, изглаждащ странностите на стартовата версия.

За щастие, бъдещите актуализации не трябва да бъдат толкова масивни. Undead Labs смята, че следващите кръпки трябва да възлизат на 5GB или по-малко. И както отбелязва шефът на студиото на Джеф Щрън, това е „само началото“. Разработчикът вече може да отделя повече време за разширяване на апокалиптичния си свят на играта и по-малко време за оправяне на основите му.

А помните ли времето, когато беше достатъчно да сложиш диска в конзолата и да играеш играта с месеци, без по нея да има нужда да се пипа или променя нещо?

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
2 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
3 Автори на коментарите
AzhenassaХиХи Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
ХиХи
ХиХи

Яка е ама е много бъгава. Дано я пооправят. Нормално преди игрите бяха доста по-завършени докато сега – стават такива след 5-6 месеца тестване от играчите. Винаги е нещо като бета първите седмици/месеци.

Azhen
Azhen

Абе вие добре ли сте ? Тегли се на ново играта + патча , самият патч е около 6 гигабайта , преди играта заемаше 18.6 гигабайта а сега е 24.5 някъде.
Малоумниците от микромеките те карат да теглиш играта наново вместо само патча който НЕ ОПРАВЯ НИЩО играта си крашва като за световно.Как ме е яд че си я купих сега не мога да играя и 30 минути преди да крашне , подозирам „memory leaks“ за които се говори уж че са оправили ама дръжки.

assa
assa

И в стийм има игри, които вместо пач се теглят целите наново

Azhen
Azhen

Да така е , рядкост са мисля но ги има.