Някои доста оригинални шеги се измислят на първи април. Търсачът на сделки, потребител от форумите на CheapAssGamer.com на име DealSeeker2U е попаднал именно на такава. Дни преди началото на месеца той е поръчал от Amazon Warehouse конзолата Nintendo Switch на гореща цена от $269.99 (оригиналната е $299.99) и на първи април е получил кутията на конзолата.

Изглежда обаче, че кутията е единственият легитимен предмет от Nintendo Switch. Единственото нещо в нея е стара неработеща Wii, опакована майсторски с найлони. Честит първи април!

Естествено, DealSeeker2U е изключително ядосан: „всичко от кутията липсваше и вместо това имаше само една мръсна Wii конзола„. За щастие той има право да изпрати обратно устройството и да си вземе парите. Но не в това е въпросът – той все още не се е сдобил с търсената Nintendo Switch.

Това не е нов проблем, нито уникален случай. Още от продукцията на Wii през 2006-та година (конзолата от снимката на DealSeeker2U), Nintendo бягаше от отговорност относно неспособността да произведе достатъчно количество от хардуера, с което да задоволи търсенето. Малко след пускането на платформата множество лъжливи обяви се появиха в списъците на Amazon, именно защото Wii не е доставена на търговците в нужните бройки. Затова не се хващайте на измамата, особено, ако е с намалена цена.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари