Разработчикът на Hitman, IO Interactive, работи върху игра по Джеймс Бонд

0
86

От доста време светът не се е наслаждавал на нова и добре направена игра за Джеймс Бонд. Изглежда, че това ще се промени. IO Interactive, студиото зад известната поредица Hitman, обяви, че работи върху „Project 007”.

Играта ще представлява оригинална история за Бонд, която не е базирана на филмите.

Към момента това е просто работно заглавие на проекта. Много вероятно е в един момент да бъде сменено. Играта е в много ранен етап от разработката си. В момента се продължава с набирането на служители, които да работят по нея.

Не става ясно какъв ще е точният жанр на заглавието, какви интересни възможности ще предложи и дори на какви платформи ще е налично.

Ако трябва да спекулираме, то много вероятно играта ще е базирана на stealth жанра, в който IO са специализирани. Слуховете сочат, че играта ще е ексклузивна за някоя от конзолите от следващо поколение.

Другият вариант е за игра, която ще се поддържа на всички основни платформи и ще е шутър от първо лице. Трудно е да се каже. При всички положения ентусиазмът е голям.

IO е фантастично студио, с доста добри разработки и най-важното – независимо е.

Препоръчваме ви да изиграете Hitman поредицата, ако все още не сте. Започнете от играта от 2016 година, а след това пробвайте и оригиналните заглавия.

Това е тийзърът на играта

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари