Когато по време на миналогодишното издание на E3, CD Projekt RED анонсираха премиерната дата на Cyberpunk 2077 мнозина бяха убедени, че едно дълго и мъчително чакане е към своя край. Последва обаче известно забавяне, а после още едно, и още едно. Но почитателите на работата на полското студио са уверени, че чакането ще си е струвало.

Анонсирана преди осем години, играта ще отдели CD Projekt от тяхната зона на комфорт, която се явява „Вещера“ и неговия свят, за да се впуснат в рисковано начинание, каквото се явява киберпънка. Играта ще предложи открит дизайн, огромен свят под формата на Нощния град, причудливи и интересни герои, качествена музика, як екшън и много часове игра. Колко точно? За това колко точно е огромен света на Cyberpunk 2077 наскоро засвидетелства разработчик от студиото, който се похвали в социалната мрежа Twitter, че вече играе играта 175 часа и още не я е свършил.

„Как започна? Как върви?“, написа в края на миналата седмица Лукаш Бабиел, отговорник по оценка на качеството за CD Projekt RED. В своята публикация, той публикува две изображения – самото начало, когато си избираш линията, която следваш – в случая тази на „номад“, а второто изображение е брояч, отчитащ часовете, които той играе от началото. Има я и тази подробност, че Бабиел не бърза – както обяснява на един от своите последователи в Twitter, това е в резултат от едно от по-бавните му преминавания през света на играта, на най-трудно ниво, в което той използва повече стелт подход в мисиите си и гледа да заграби всяка попаднала му плячка, използвайки всяка една характеристика, която играта предлага.

2.3 3 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари