Преди два дни в света на Fortnite се състоя The Device, голямото събитие оповестяващо идването на третия сезон във втората глава на играта, който започва днес. Целият екшън се разигра около сградата на Агенцията, в която Мидас беше задържан от бурята, която постепенно се превърна в огромен потоп. Играещите получиха възможността да поплуват, но заобикаляйки акулите в нея.

По време на борбата на Мидас с бурята, геймърите бяха пренасяни на три пъти в офиса, където можеха да гледат случващото се навън от перспектива от първо лице.

Самото събитие потвърди скорошните слухове, че основната тема на следващия сезон ще е огромен потоп, който ще покрие по-голямата част от картата с вода (и както посочват от Gamepressure в него явно ще може да използвате акули, за да се придвижвате по-бързи). Скоро след това от медийния отдел на Epic Games започнаха да се появяват тийзъри от различен род, като например изображението на огромен тризъбец, гледано от специален обектив ( което може би потвърждава слуховете, че следващата част на играта ще влезе Аквамен) или съобщение в Reddit от мистериозната застрахователна компания No Sweat Insurance.

Голямото събитие остана недостъпно за множество геймъри, които не са успели да влязат в претоварените сървъри на играта по време на The Device. Голяма част от тях обаче се насочиха към основните стрийминг платформи, където успяха да подобрят всякакви рекорди. 6.1 милиона човека са гледали в YouTube събитието, а в Twitch са били 2.3 милиона. И ако за много други форми на забавление тези цифри звучат умопомрачаващо то за най-популярната онлайн игра днес, не са изключение. Наскоро в света на играта беше излъчен новия трейлър на „Тенет“, новия филм на Кристофър Нолан. По време на излъчването му в Party Royale, специален мирен режим, който беше добавен наскоро, милиони се включиха да го гледат, някои, от които не са геймъри. Концертът на Травис Скот пък, също излъчен във Fortnite е бил гледан на живо от 12 300 000 зрители.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари