Играта с младите гневни птици Ред, Чък и Бомб се разпространява глобално в App Store и Google Play.

24-ти януари, 2019, ESPOO, Финландия. Днес Rovio Entertainment анонсира глобалния старт на играта Angry Birds Dream Blast. Вселената на Angry Birds се допълни с новата мобилна игра Dream Blast: още една приятна и интересна главоблъсканица Това е забавен и непринуден пъзел, в който геймърите се присъединяват към сънливите (добре де, гневните) птици.

Елементите запълват цялото пространство на нивата нивата на играта, подобно на редица други гейм проекти. Когато бъдат премахнати няколко балончета с еднакъв цвят, другите под действието на силата на тежестта се преместват в образувалото се по този начин празно пространство.

Но вместо изчезналите мехурчета се появяват познатите от предишните игри птици. Взривяването на единия тип балончета води до появата на червения Чък, а комбинацията от две птици създава мощно оръжие. Всяка птица има свои уникални способности за разрушение, които унищожават препятствията в играта.

Комбинирането на различните герои е много забавно и дава възможност за получаването на по-мощни птици. Така например, от два Ред-а може да се получи Чък, който действа в четирите посоки. А от два Чък-а се получава супермощния Бомб, който може да унищожи всичко.

С помощта на тези особености е необходимо да се решават интересни главоблъсканици – да се унищожават внезапно появилите се прасета или да се спасяват птичите яйца. Има много мисии с ограничен брой ходове.

Играта в безплатна и можете да релаксирате с нея, след като я изтеглите от App Store и Google Play.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари