Е3 2021 приключи, но не и това, което искат да ни покажат Microsoft. По време на специалния лайвстрийм организиран от компанията, Xbox Games Showcase Extended, Microsoft сподели кои са двете последни фракции в Age of Empire IV. Това ще са Свещената римска империя и Древна Рус. По този начин вече знаем имената на всичките осем фракции, с които ще стартира играта: делхийския султанат, англичаните, монголците, французите, китайците, абасидската династия, Рус и Римската империя.

По време на предаването, Relic дадоха и други подробности за играта. По отношение на кампаниите бяха представени последните две: „Възходът на Москва“ и монголската империя. По този начин, при премиерата на Age of Empire IV ще има общо четири кампании: норманската кампания, която придружава цивилизацията на англичаните, 100-годишната ще помага на французите, монголската империя – монголите и Древна Рус. Не е известно, но вероятно след излизането на играта и другите цивилизации ще получат свои собствени кампании. Беше и повторена интересната новина, че AoE IV ще показва и кратки анимирани филми на играещите, за да ги запознаят с действителната история. За съжаление нищо от това не беше показано във видеоматериалите към стрийма. Microsoft показва начина, по който ще действат морските битки, който определено е вълнуващ.

Освен това, друга игра от поредицата, Age of Empires 2 продължава да бъде поддържама с експанжъна Dawn of Dukes. Допълнението ще добави две нови цивилизации в лицето на бохемците и поляците. Играта ще е безплатна за тези, които направят предварителна поръчка на AoEIV.

Age of Empires IV излиза за PC на 28.10.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари