DICE и EA обявиха датата на излизане на следващото допълнение към военния им шутър Battlefield V. Заедно с това, те дадоха подробности за него и представиха изцяло ново видео.

Приключването на петата глава не е край на битката за надмощие в Тихия океан. С новата шеста глава, носеща името Into the Jungle, вие ще продължите да се борите срещу имперските сили на Страната на изгряващото слънце или да защитавате японските позиции с всички възможни средства. Глава 6 ще ви поднесе огромна карта, чието действие се развива в джунглите на Соломоновите острови. Биейки се ще може да отключите някое от трите нови оръжия, които биват представени тук – Type 11 LMG и пушката Model 37 за Support класа и M2 Carbine карабината за Assault. По отношение на джаджите получавате достъпа до мощната базука M1A1, с която да унищожавате вражеските танкове от далечно разстояние или да ѝ намерите друго тактическо приложение. Танковете ще попаднат в сериозна опасност и от друга нова джаджа тук – Lunge Mine Gadget, която ще е достъпна и за двата класа.

In the Jungle ще ви предложи и трите изцяло нови елитни скинове: на безстрашната Мисаки Ямаширо, въоръжена с крайно смъртоносното мачете, на небесния ас Стив Фишър и на Акира Сакамото. Всички те ще могат да бъдат спечелени с игра и победи. Chapter Ranks отново ще са в центъра на вниманието и в Глава 6. Напредвайки нагоре по ранговата стълба, вие ще получавате, както козметики, емблеми, скинове и униформи, така и оръжия, а за последно – и елитния воин Мисаки Ямаширо.

„Независимо дали се впускате в американска атака или защитавате японските линии, теренът може да бъде ваш верен другар или най-лошия ви враг. Реки и блата блоират пътя на пехотата и танковете, но войниците могат да направят така че да използват препятствията в тяхна полза. Ще се наложи да се придвижвате през тесни пътеки, да си проправяте път през гъсти джунгли и да се биете под добре укрепени фортове“, гласи анонса на Into the Jungle. „Проектирахме Соломоновите острови за близък бой на пехотата, комбинирайки ги с наземна и морска война. Ще забележете как режим като Breakthrough блести, когато бива игран на тази карта. Отбраняващите могат да стоят скрити и да използват терена за задържане на позициите, а атакуващите ще имат няколко възможности: да подходят откъм фланга, да изпратят пехотата или да използват лодки във фронтални атаки“.

 

Що се отнася до редовните обновления, които ще придружават Глава 6, то те подробности за тях ще научите с приближаване на датата на излизaнe на Into the Jungle. Един от въпросите, които интересуват живо геймърите е връщане на баланса при оръжията при близка и далечна стрелба. В публикация в социалната мрежа Reddit, DICE уверяват, че слушат внимателно гласа на общността и всичко ще бъде оправено, но не и преди излизането на обновление 6.02. Що се отнася до предстоящото обновление 6.0, една от промените, които идва с него е, че оръжията и джаджите биват извадени от седмичните награди и вкарани в Chapter Rank Rewards. И освен решения за по-дребни проблеми, които са им предадени, авторите на играта възнамеряват да наложат далеч по-голям баланс при превозните средства.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари