Първият „Бета“ уикенд на CoD: WWII мина и разработчикът Sledgehammer Games благодари на всички геймъри за опита и полезните мнения. Студиото публикува и списък с промени, които ще бъдат приложени поотделно през следващия уикенд и на финалното издание.

На първи септември и във вторият бета период ще бъдат поправени досадни бъгове като изскачащото съобщение, че сървърите са изключени (макар че не са), поправка на опцията „отключи и използвай“, която всъщност само отключва. Ще бъдат направени и някои промени в аудио системата.

За официалното издание през ноември ще бъдат въведени по-общи модификации в онлайн режимите. Точките за край и победа в битка в Deathmatch са повишени на 100 (от 75). Режим Domination ще дава повече точки за убиването на противниците. Отново се акцентира върху аудио системата, конкретно по-очевиден „Headshot“ индикатор (за да се похвалите кога сте стреляли точно). Планира се опция за цветна слепота на някои потребители. Очакват се и много други промени на тема баланс на геймплея. Имайте предвид, че тези модификации може въобще да не се осъществят или нещата да се преосмислят с времето. Във всеки случай Sledgehammer увери, че се очакват „още много ъпдейти и вероятно изненади“. Можете да прочетете пълната публикация в официалния сайт на разработчика.

Вторият бета уикенд започва на 1-ви септември и този път притежателите на PlayStation 4 ще могат да се присъединят към тези на Xbox One. Call of Duty: World War II излиза на 3-ти ноември.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари