fbpx
6.4 C
София

Союзмультфильм: Критиката към „Ну, Погоди! Ваканция“ бе съвсем очаквана

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Преди два дни, на 21-ви ноември руското анимационно студио Союзмультфильм официално представи трейлъра на новата версия на култовия съветски анимационен филм „Ну, Погоди!“, като новата версия носи името „Ну Погоди! Ваканция“. Интересно е че руският сегмент на интернет реагира на новите персонажи и техните гласове изключително негативно. Под трейлъра, който бе публикуван в YouTube, се събраха 10 пъти повече отрицателни отзиви, отколкото положителни, като ситуацията в цялата Глобална мрежа е аналогична.

Днес, 23 ноември, представителите на студиото Союзмультфильм съобщиха пред медиите, че тази реакция е била напълно очаквана – новият анимационен сериал е адресиран предимно към детската аудитория, която изобщо не познава оригинала или само е чувала за него.

Студиото каза още, че новите анимационни серии не са продължения на сюжетната линия на оригиналния анимационен филм. Просто сценаристите са поставили вече познатите на аудиторията персонажи в нова анимационна вселена, като са оставили недокоснати взаимоотношенията на двата основни героя. Според създателите на този проект, Вълкът вече не е лош. Той не пуши и не пие спиртни напитки, понякога спортува, а към лошите му навици може да бъде посочена единствено зависимостта му от компютърни игри, но той не се притеснява от това.

Новата анимационна поредица ще включва минимум 52 серии. Няма нищо рисувано на ръка и всичко е компютърна графика.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Стоян
Стоян
9 дни

Тези сценаристи май не знаят какво искат или не могат да измислят нищо ново и оригинално.
1. „новият анимационен сериал е адресиран предимно към детската аудитория, която изобщо не познава оригинала или само е чувала за него.“
2. „сценаристите са поставили вече познатите на аудиторията персонажи в нова анимационна вселена“.
Последно, за запознатите със сериала ли е направена новата версия или за незапознатите?

Нови ревюта

Подобни новини