Спират Metal Gear Online през юни

0
17

Мултиплеърната онлайн модификация на Metal Gear Solid 4 отива в историята на 12 юни. Сървърите на Metal Gear Online ще бъдат изключени в деня, когато играта празнува четвъртия си рожден ден, съобщи Eurogamer.

Заглавието беше достъпно за потребителите на платформата PlayStation 3 и част от функциите му ще бъдат деактивирани още през следващия месец. На 21 март спира онлайн магазинът, който в момента предлага продукти, свързани с Metal Gear Online. Нови регистрации няма да се приемат от 24 април, а след тази дата експанжъните и другите виртуални продукти, които се продаваха ще станат безплатни.

Окончателното дърпане на шалтера ще стане една минута преди полунощ на 12 юни.

Metal Gear Online е военна игра с тактически елементи и позволява на максимум 16 играчи да влязат в битка. Геймърите съставят профила си избирайки име, пол, раса и глас. Има система за отчитане на постиженията, която се грижи един срещу друг да се изправят основно бойци със сходни възможности. За влизане в играта е нужен акаунт в PlayStation Network, Konami ID и Player ID. Играчите имат възможност да избират между повече от десет различни режима, сред които има спасителни мисии, шпионски приключения и отбранителни маневри.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари