Rogue Factor и Focus Home Interactive обявиха, че Necromunda: Underhive Wars ще излезе официално на 08.09.2020 за Xbox One, PS4 и за PC в Steam. Заедно с анонса, създателите ролевата тактическа игра представиха и геймплей видео към нея. От него може да се досетите, че Underhive Wars е игра от света на Warhammer.

Necromunda: Underhive Wars ви дава възможността да изберете между трите основни банди в играта: Голиат, Ешер и Орлок, а задачата ви ще е да им помогнете да оцелеят в безмилостните тунели под под градовете-рояци на Некромунда. В качеството ви на техен ръководител, вие ще трябва да се погрижите те да са добре екипирани с оръжия, както за близък, така и за далечен бой, да им помогнете да усвоят специфични умения, така че като членове на екипа да си помагат и успяват.

„Дълбоко под кошмарните, замърсени градове-рояци на Некромунда, в покварените, мрачни тунели на Подрояка, съперничещите си банди се бият до последна капка кръв за лична власт, богатство. оцеляване и честта на техните Домове. Само най-силният оцелява. Водете, персонализирайте и разраствайте своите банди на Ешер, Голиат и Орлок. Специализирайте всеки член и ги изпращайте в битка в опасни антиутопични среди. Използвайте терена в тактически комбат ситуации: катерете въздушните улици и тротоари, за да получите предимство, да поставяте капани и да поставяте засади на враговете ви, за да се впуснете с тях в кървави срещи“, гласи анонса на играта.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари