Станаха ясни датите на излизане на допълненията към новия Wolfenstein

0
23

Още в края на юни, MachineGames предоставиха информация за допълнителното съдържание към Wolfenstein 2: The New Colossus. Това ще са три епизода с главни герои Джоузеф Сталиън, Джесика Валиант и Джерард Уилкинс. Тази седмица Bethesda публикува информация за датите на излизане на отделните допълнения. Технически погледнато с излизането на последното допълнение, припомнят от PC Gamer, това ще са четири части с излязлия с появата на играта Episode Zero, който ни представя обобщена картина на тримата герои.

Първата част от тези допълнения – The Adventures of Gunslinger Joe – ще излезе на 14-ти следващия месец. Бившият куотърбек Джоузеф Сталиън ще трябва да се справя с орди от нацисти от развалините на Чикаго до широките простори на Космоса.

The Diaries of Agent Silent Death или втория епизод от споменатите три ще ви срещне с бившия агент и килър Джесика Валиант, която се инфилтрира в таен бункер на нацистите и се опитва да осуети изпълнението на операция „Сан Андреас“. Излизането на допълнението ще е на 30.01.2018.

The Amazing Deeds of Captain Wilkins, последната част от пакета с допълнения излиза през март следващата година и ще ви срещне с почетния ветеран от американската армия капитан Джерард Уилкинс, който се отправя към Аляска, за да спре разгръщането на операция Черно слънце.

Freedom Chronicles, както е известен DLC пакета за играта, ще добави девет часа игра. Целият пакет е достъпен за закупуване от Steam на цена от €25 и е част от Digital Deluxe изданието.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари