Grinding Gear Games обяви тази седмица официалната дата на излизане на следващия експанжън за Path of Exile.

Echoes of The Atlas, както е неговото име, трябваше да излезе в началото на миналия месец, но беше забавено. Допълнението, под номер 3.13, представлява масивен пакет със съдържание и оптимизации и е насочено към края на играта, като е безплатно за всички.

Echoes of the Atlas идва с огромен брой нови характеристики, трудни срещи с множество босове едновременно, 11 изцяло нови карти и внасяне на по-голям баланс във всеки клас от Ascendancy.

Анонсът на експанжъна беше направен по време на специално организиран от Grinding Gear лайвстрийм, който продължава цял час. Специален гост в предаването е и управляващият директор на студиото Крис Уилсън, който говори повече за бъдещето на играта.

Що се отнася до самото съдържание в новото допълнение, освен картите, в Echoes of Atlas ще се срещнете с нов NPC персонаж, Мейвън. Тя ще ви посрещне в новата територия и ще наблюдава битките ви с босовете, правейки ги още по-трудни, като с течение на времето ще ви се наложи да се изправите срещу самата нея. Преди това обаче, Мейвън ще ви покани в астралното си пространство, където ще се наложи да се справите със сериозно предизвикателство, изправяйки се срещу множество врагове едновременно – първо трима, а впоследствие и повече – до десетима едновременно.

И подобно на други допълнения за играта, и тук присъства нова лига – Ритуалната лига. Предизвикателството тук е да се справите с изключително трудни чудовища, които ви връхлитат на вълни всеки път, когато активирате олтарно място в коя да е от картите. Всяка победа тук ще ви носи точки, с които впоследствие ще може да си пазарувате различни предмети.

Echoes of the Atlas излиза на 15-ти този месец.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари