В началото на тази година Zenimax Online Studios анонсираха Dark Heart of Skyrim, своеобразно голямо допълнение към The Elder Scrolls Online, което да е съставено от отделни експанжъни, приключения и предизвикателства, нови истории и герои, планирано да обхване цялата 2020 година.

Предвиждаше се първата част от това едногодишно приключение да стартира в средата на следващия месец – Greymoor – който щеше да бъде въведен чрез появата на изцяло новото подземие Harrowind. Скоро след анонса на експанжъна обаче, Zenimax изместват напред във времето датата на излизането на Greymoor, като причина за това беше неудобствата, наложени от мерките по възпиране на новия коронавирус и пандемията, причинена от COVID-19. Тези дни стана ясно, че въпросното забавяне не е сериозно. Greymoor ще излезе на 26-ти следващия месец за персонални компютри, а за конзоли – на девети юни. Това беше съобщено официално от Мат Фриър, директор на The Elder Scrolls Online.

„Както винаги, надявам се това съобщение да ви намери в добро здраве. Това е изключително предизвикателство за света и се надявам, че вие сте концентрирани над вашето здраве и това на вашите семейства. Всички ние в ZOS вършим едно и също, работим от вкъщи, говорим си по видеовръзка и си споделяме далеч повече мемове един с друг – всичко това, докато работим здрави по ESO. Ние си мечтаем за времето, в което ще можем да „се върнем към нормалното“, но засега ние – подобно на много от вас – се опитваме да се справим по най-добър начин със ситуацията“, пише Фриър. Все пак той не изключва повторно забавяне на излизането на експанжъна поради непредвидимостта на ситуацията.

„Независимо от предизвикателствата, ние все още се движим по план по отношение на Обновление 26 и Greymoor Chapter да излязат само със седмица закъснение. В момента Обновление 26 е вече на тестовия сървър и сме убедени, че ще можем да го пуснем в срок. Това, разбира се може да се промени, ако се случи нещо, което е извън нашия контрол. Помнете, че не сме пускали голямо обновление за ESO докато работим дистанционно досега и непредвидени обстоятелства може да изникнат“.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари