Развитието на историята с филма по Uncharted започва да заприличва на безкрайна сага. В началото самото му съществуване беше под въпрос. До началото на тази година, когато се разбра, че режисьорът на Night of the Museum, Шон Леви вече не се свързва с проекта на Sony. Вместо него на режисьорския стол седна Дан Тахтънбърг, известен с работата си по 10 Cloverfield Lane. Междувременно, филмът вече си имаше своята голяма звезда в лицето на Том Холанд. За да дойде миналия месец, когато стана ясно, че и Тахтънбърг няма да е режисьор на лентата.

След известно мълчание по въпроса от страна на продуцентите на филма, вече имаме името на следващия режисьор, за което научаваме от Deadline. Това е Травис Найт, нашумял със самостоятелната история от света на Трансформърс Bumblebee. Найт участва и дейно в работата по филми, като Coraline, The Boxtrolls и ParaNorman в качеството си на аниматор. Според информация на Deadline, сериозно влияние за избора на Найт е оказал не кой да е самият Холанд.

Филмът по Uncharted ще следва историята на младия Нейтън Дрейк, а действието в него ще се развива преди показаните в игрите за PlayStation игри. Холанд ще влезе в ролята на млад авантюрист Нейтън Дрейк, който се превръща в безстрашния търсач на съкровища, когото знаем от игрите.

Със своите 41 милиона продадени копия по целия свят, Uncharted определено е подходящ избор за филмиране, а и разбира се приключенските филми винаги са си били харесвани. Дали и филмът по играта ще има успех е рано да се каже, а и с толкова бързи промени, нищо не се знае. Той трябва да излезе в края на следващата година и да се надяваме да е добър конкурент на новия „Индиана Джоунс“, който чакаме 2021.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари