Paradox Interactive представи следващото допълнение към звездната си 4Х гранд стратегия Stellaris. Overlord, както е името на експанжъна, ще помогне за едно по-гъвкаво и логично овладяване на чужди територии и подчиняването на цивилизации, при което ползите да се разпределят и към двете страни на процеса. Overlord ще донесе нови начини за управление – както за по-деспотично настроените натури, така и за тези, които смятат, че трябва да се отнасят по-справедливо с подчинените им нации.

„Голямата цел в тази ревизия е да направи от подчиняването една по-жива и жизнена система с облаги за двете страни, а не просто едно отлагане на край на играта, докато чакате процеса по интеграция да приключи в случай, че сте били подчинени“, пишат от Paradox.

Експанжънът ще представи също така ролята на специализирания васалитет, нови мегаструктури, които да отразяват величието на вашата власт и нови анклави, които да представят пред вас още повече предизвикателства, с които да се справяте.

„Историите, които нашите играчи ни разказваха през последните шест години от съществуването на Stellaris никога не са спирали да ни учудват. Виждахме издигането и упадъка на империи, тяхното обединение и унищожение и сблъсъка им – прикрит или открит – с техните галактически съседи. С Overlord ние искаме да предоставим на играещите още повече възможности да реализират своите собствени „звездни опери“, да изградят една вселена, която е изпълнена с грандиозни структури и бунтуващи се васали, и да видим колко дълго ще могат да задържат властта над това, което са създали“, пише в специално съобщение по повод излизането на Overlord Стивън Мъри, директор на Stellaris. Заедно с Overlord, Paradox ще пуснат и безплатното обновление за играта под номер 3.4 Cepheus.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари