От дебюта на Cyberpunk 2077 в края на миналата година досега, CD Projekt RED работят по оправянето на всички онези несъвършенства в нея, които доведоха до сериозни критики от страна на геймъри, заведен иск към студиото, връщане на пари и премахване на играта от магазина на PlayStation. Нещата до известна степен бяха пооправени, което и върна играта в PlayStation Store, но има още много работа. Стъпка в тази посока ще е и следващата кръпка за играта, обновлението под номер 1.3, което беше разкрито вчера от CDPR.

Става дума за огромен пакет с поправки и оптимизации, както и това, което CD Projekt RED наричат DLC-та – не едно, а цели три.

Обновление 1.3 добавя две нови якета, които може да откриете в апартамента на Ви след изиграване на мисията на The Space Between. Второто DLC се явява автомобил, Archer Quartz Bandit. Може да го получите няколко дни след приключването на Ghost Town. Последото допълнение тук ще е алтернативен облик на Джони Силвърхенд. И ако сте усетили ирония в написаното по-горе, не бъркате. Но както предава Digital Trends изразеното от геймърите разочарование от това, което студиото нарича DLC-та е огромно и може да се види в коментарите към видеото в Twitch, с което CDPR представиха обновлението, както и в Twitter. „Това не отива на добре, чатът ги унищожава направо нон-стоп“, коментира в Twitter Пол Таси от Forbes.

Що се отнася до самото обновление, то CDPR го наричат „най-големия пач“, излизал за играта досега и както може да видите от бележките по изданието, става дума за наистина сериозен ъпдейт.

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари