Геймърите измислят все по-иновативни начини да разнообразят своята игра. След повече от два месеца след издаването на The Legend of Zelda: Breath of the Wild в социалните мрежи непрекъснато се появяват нови и нови вълнуващи трикове с магии.

Последната идея е на японски потребител в Twitter, който публикува видео на своя нестандартен метод за изкачване на високите кули за преглед на света. Същността на брилянтния хак на геймъра kfurumiya е да комбинира силите от руните на Линк с предметите от света на Zelda. В този случай едно отсечено дърво се превръща в машина за летене. Първо трябва да отсечете дървото така, че да падне върху заложена бомба. След това в действие пускате магията за спиране на времето върху падащата дървесина, с което тя замръзва в пространство. От своя страна Линк трябва да използва оръжието си и да „нападне“ дървото, като така премества локацията си върху короната му. Таймерът изтича, дървото пада, бомбата се активира, а вие изхвърчате нагоре във въздуха. По този начин Линк лесно може да прелети до близката кула, което е удобно, когато тя е обградена със смъртоносни трапове.

Този метод не може много точно да се опише като истинска „машина за летене“, отколкото като лек тласък към висините. Иновацията на Mety333 обаче наистина си е завоювала тази титла, като с нея можете да достигнете и най-отдалечените кътчета на света на Zelda с нула усилие. Видеото е публикувано в YouTube и представя събирането на два предмета и качването на Линк върху тях, след което отново с използване на магия той може да накара долната платформа да лети.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Име
Име
4 години

И кат падна всичките животи му изчезнаха.