11 bit Studios, създатели на независимия хит от 2014 This War of Mine, разкриха следващата си игра. За съжаление не виждаме геймплей във видеото по-долу, но от описанието на The Alters, каквото име носи следващото заглавие на студиото, тя звучи, като нещо, което идва от 11 bit.

The Alters е научно-фантастично заглавие, което разказва за Ян Долски, което поема на рискована мисия. Когато корабът му претърпява катастрофа, той е единственият оцелял на чуждоземна планета и му се налага да намери обратно пътя си към дома. За да успее, той създава алтернативни версии на себе си – алтери, изполвайки елемента рапидиум. Всеки един „алтер“ има различни умения и собствен характер, което е от съществено значение за вашето оцеляване и изпълнение на крайната ви цел – бягството от планетата.

Според авторите на The Alters, играта ще е изпълнена с мистерия, но също така ще притежава елементи на психологически хорър и сюрреализъм. Подобно на This War of Mine и Frostpunk, The Alters ще дава свободата на играещия да определи посоката на развитие на събитията, като целта им е да представят едно нелинейно и несистемно преживяване.

„The Alters е игра, която се занимава с онези кратки моменти, които могат да променят живота ви за миг. Онези избори, които се вземат за наносекунда, но имат ефект върху целия ви живот. Става дума за това да се вгледаш в себе си, в своето минало и да откриеш, че ти си това, което си, като сумата от тези многобройни избори. И когато направиш всичко това, пред теб изниква онзи фундаментален въпрос: какво щеше да е, ако…? Какво щеше да да стане, ако бях променил живота си? Ако бях поел по другия път? Кой бих бил аз днес? Какво бих казал на едно мое различно аз? Какво бих научил от моите различни версии на себе си? Какво би станало, ако заговоря множеството свои версии наведнъж? Какво би…?“, гласи анонса на играта. The Alters се разработва за персонални компютри и ще излезе в Epic Games Store на неопределена дата.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари