Създателите на Until Dawn анонсираха нова игра

0
385

Supermassive Games, създатели на хорър хита от 2015 Until Dawn, представиха своя най-нов проект, антологична поредица на ужаса, чиито първи епизод ще видим през 2019.

The Dark Pictures Anthology, каквото е името на поредицата, има амбицията да представя по две нови игри на година, като това ще са самостоятелни видеоигри, всяка от тях представяща различен поджанр на хоръра. В публикация в блога на PlayStation, Пит Самюелс, изпълнителен директор на Supermassive, обяснява, че той и колегите му са идентифицирали цели 39 такива поджанра, което означава, че студиото си има работа за години напред.

Първият епизод се казва Man of Medan и ще ви представи група младежи, тръгнали на пътешествие с моторна яхта в Тихия океан в търсене на потопен кораб от времето на Втората световна война. Това, което е трябвало да бъде мечтаното пътуване се превръща в кошмар за нашите авантюристи и нещо много, много се обърква. Вашата задача ще е да измъкнете групата от ужасите на кораба и неговата мрачна история.

Supermassive споделят, че играта ще ви предложи множество изпитания и възможни сценарии, както и различни финали, като краят може да е най-неочакван – всички да умрат или всички да оцелеят. Зависи единствено от вас. Най-голямото достойнство на синематичния хорър ще бъде потенциала на играта за последващи преигравания.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари