Творческият директор на DayZ напуска Bohemia Interactive

0
145
Браян Хикс, творческия директор на DayZ обяви, че напуска Bohemia Interactive.

В прощалната си публикация, Хикс споделя, че е щастлив от публикуването на последното обновление към играта, но смята, че играта е стигнала в развитието си етап, в който вече няма нужда от присъствието му.

„През последната година, аз все повече и повече правих своето оттегляне възможно (както вероятно някои от вас са забелязали) и изкарвах на преден план хора, като Питър, Адам и другите, за да се чуе и техния глас. През тази последна година аз правих планове, за да реша кое за мен ще е най-добре и работих безплатно с Петер Неспешни като консултант по дизайна. Няма да ви лъжа – не беше лесно и имаше много моменти, в които двамата с Петер не бяхме сигурно как ще се приеме обновление .63 и как ще се представя при пълно натоварване. Не искам да звуча като развалена плоча – но толкова много се радвам, че тези притеснения бяха разсеяни“, пише Хикс.

Хикс сравнява напускането си с това на Дийн Хол, създателят на оригиналния Dayz, модът за Arma 2, който изразява сходни чувства при напускането нa Bohemia преди четири години.

Плановете първата официална версия на DayZ да излезе до края на годината остават.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари