Себастиен Степиен, творчески директор на CD Projekt Red вече е част от Blizzard. Това беше отразено в LinkedIn профила на Степиен. Ролята, която ще изпълнява Степиен в Blizzard Entertainment ще е отново на творчески директор.

Степиен работи в CD Projekt последните 13 години, като за последно помага за работата по Cyberpunk 2022.

Последният засега „Вещер“ и допълнителното съдържание, което излезе за играта впоследствие се приеха изключително добре от широката публика. Що се отнася до Cyberpunk, то играта все още няма дата на излизане. Слухове твърдят, че играта ще излезе тази година, но официална позиция от полското студио за това, все още няма. Ако творческият директор на играта напуска, то вероятно това означава, че работата му е приключила и наистина играта може да излезе още тази година.

Степиен започва работа в CD Projekt Red, като автор на диалозите през 2006. Четири години по-късно той бива повишен във водещ дизайнер на историята, преди да поеме ролята на творчески директор на Cyberpunk 2077 през 2013, за да напусне компанията този месец.

Все още няма яснота по какво ще работи Степиен в Blizzard.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари