През тази година, Ubisoft чества своята 35-годишнина и това е повод да подари на всички желаещи трите игри от света на Assassin’s Creed Chronicles.

Макар и издавани от Ubisoft, трите игри от своеобразната антология (Assassin’s Creed Chronicles China, Assassin’s Creed Chronicles India и Assassin’s Creed Chronicles Russia) са разработени от Climax Studios. Игрите излизат от 2015 до 2016 и предлагат интересна 2.5D визия, но определено не изглеждат, като нещо от поредицата за асасина. Все пак основите на Assassin’s Creed са си тук и ако искате да се позабавлявате в минималистичния свят на трите игри, то ще може да го направите напълно безплатно, ако посетите страницата на промоцията в Ubisoft Connect до 12-ти този месец.

Междувременно, Ubisoft публикуваха вчера обновление 1.4.0 за Assassin’s Creed Valhalla. То добавя нови гробници: Tombs of the Fallen, както и подготовката за фестивала Oskoreia. Заедно с тях идват множество по-дребни оптимизации и подобрения насочени към различни аспекти на играта.

Tombs of the Fallen предлага четири нови тъмници, които са изпълнени с всякакви загадки и ребуси из цяла Англия. При завършването на една от трите нови гробници, вие ще получите достъп до нови постижения и награди, като съдържанието ще е достъпно след отключването на поселището чрез главната сюжетна линия.

Що се отнася до Oskoreia, то фестивалът ще се проведе от 11-ти ноември до втори декември. Може да участвате в него, след като достигнете Англия и завършите една от двете глави: Grantebridgescire или Ledecestrescire и установите поселище от ниво 2.

Пълният списък с промени, които носи последната актуализация за играта, може да откриете тук.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари