Да се каже, че Fallout 76 не е любима на почитателите на популярната игрова поредица ще е доста меко. Но до излизането на следващия Fallout ще мине доста време. Това признава в интервю с IGN продуцентът и изпълнителен продуцент в Bethesda Тод Хауърд. Пред студиото, което днес вече е собственост на Microsoft след придобиването на компанията-майка Zenimax предстоят наистина големи неща, но поне засега те не са свързани с нов Fallout. Както знаете, студиото вече работи по две сериозни заглавия, научно-фантастичната Starfield и Elder Scrolls 6, която е все още в съвсем ранна фаза на проектиране. Едва когато се приключи с работата по тези две игри или някъде там, може да очакваме и Bethesda да почне да работи по нов Fallout. Запитан от медията дали студиото не обмисли да прехвърли работата по Fallout 5 (или както ще се казва новата игра), Хауърд ясно заявява, че Bethesda не възнамерява да прави подобно нещо. Вече обаче има някои идеи за следващия Fallout.

„Работили сме с други хора от време на време. Не мога да кажа какво ще се случи. Засега имаме съвсем бегли щрихи за Fallout 5 и какво бихме искали да направим. Ако можех просто да махна с ръка и да оставя всичко това на някой друг, щях да го направя. Иска ми се да намеря начин да забързам това, което правим, но точно днес не мога да кажа нищо конкретно или да обещая каквото и да е по отношение на това“, коментира Хауърд.

Що се отнася до Starfield, Хауърд потвърждава, че играта ще носи характерното „ДНК на Bethesda“ и спокойно може да се опише, като „Skyrim в небето“. Това ще може да се усети особено по отношение на структурата на отделните фракции и системата на уменията.

„Смятам, че това е част от нашето ДНК. Става дума за неща, които обичаме да правим. Да можеш да докоснеш самия свят, какво отмъкваш от хората, това, което представляват фракциите… Смятам, че тук ще може да се открие повече Skyrim по отношение на игровата структура. И споменавайки начина, по който функционират фракциите в Skyrim, то системата на уменията е наистина като тази в Starfield и следва неща, които сме правили вече във Fallout и в Elder Scrolls“, отговаря Хауърд. „Така че да, това е част от нашето ДНК. Ще видите тези основни съставки във всичко, което правим в това, което може да се нарече голяма Bethesda игра. И да, това е Skyrim в небето по най-добрия възможен начин“.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари