Трол раздаде $50 000 на стриймърите от Twitch, с надеждата след месец да си прибере парите

3
57

Няколко стриймъра от Twitch получиха големи парични суми от един от благодарните зрители. Така например популярната LegendaryLea, получи $250 докато играеше Hearthstone, после още $250 и още… Когато парите стигнаха $11 500, момичето започна да танцува от радост.

 

Сумата от $11 500 е значителна във всяка държава. Особено когато парите са подарени. Подобни суми получиха стриймърите NoSleepTV, Sodapoppin и Dizzykitten. Парите са изпратени от потребител с псевдоним iNexus_Ninja.

iNexus_Ninja не е давал тези пари от добри подбуди. Той искал жестоко да се пошегува с геймърите, като в края на месеца отмени транзакциите в PayPal. Но неговата шега излезе наистина жестока – PayPal отказа да сторнира транзакциите от този тролинг и да върне парите. По този начин стриймърите запазиха сумите, получени от неудачния тролинг.

 

Това не е първият случай на раздадени големи суми на стриймъри. Но е първият, когато десетки хиляди долари се раздават с цел организиране на злобна шега.

Оказа се, че iNexus_Ninja е 18-годишният жител на Австралия Атнъни Арчър (Anthony Archer). От негов пост в Reddit се разбра, че е ползвал кредитната карта на майка си.

Малко след това Атнъни сподели, че майка му жестоко го наказва и че наказанието може да продължи дълго.

 

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари