В последните няколко години чухме не един и два пъти за филм по Uncharted, но вече знаем със сигурност, че ще излезе, тъй като създателите му определиха и дата на излизане.

Sony Pictures обявиха тази седмица, че филмът по Uncharted ще се появи на голям екран на 18.12.2020. Режисьор на филма ще е ще е познатият ни с 10 Cloverfield Lane Дан Тахтенбърг, а в ролята на младия Нейтън Дрейк ще видим Том Холанд (Avengers: Endgame, Spiderman: Homecoming). Сценарият е поверен на Джо Карнахан (Narc, The Grey, Smokin’ Aces).

Както вече ви информирахме в началото на тази година, проектът за филм по Uncharted претърпя промяна на режисьорския стол, като предварително известния като режисьор на филма Шон Леви (Night at the Museum) беше заменен, именно от Тахтенбърг. Беше съобщено също така и че Холанд ще е Дрейк във филма по видеоиграта.

По-рано този месец, Sony разкриха специално звено в компанията с името PlayStation Productions, компания, която няма да е подчинена на Sony Pictures, но последните ще помагат с разпространението на продукцията на новото студио. Компанията ще има за цел да пренесе на голям екран игри, появили се за PlayStation през годините. Е, след като вече знаем, че филм по Uncharted действително ще има, дано се появят и подобни новини, свързани с God of War, Detroit: Become Human или The Last of Us. Вие филм по коя игра за PlayStation бихте искали да видите?

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари